fbpx

Näin Puulan hirsirakennukset valmistetaan

Kaikkia hirsirakennuksemme rakennetaan joko täysin tai lähes valmiiksi Kangasniemellä sijaitsevassa hirsiveistämössämme, sisätiloissa säältä suojassa.

Puulan hirsirakennukset ovat käyttövalmiita parhaimmillaan jo toimituspäivänä. Rakennuksemme eivät ole sateiden tai kosteuden armoilla missään vaiheessa, vaan kuivaketju on pitävä. Toimituksemme kattaa koko rakennuksen lattiasta kattoon, joten projekti on helppo viedä maaliin.

Pienet rakennukset (hirsiaitat ja hirsisaunat) rakennamme täysin valmiiksi hirsiveistämöllämme Kangasniemellä, ja isommat rakennukset (vierasmajat, hirsimökit sekä loma-asunnot) rakennamme hirsirakennuksen koosta riippuen 2-4 moduuliksi. Pienet rakennukset tai moduulit suojataan huolellisesti ja lastataan ajoneuvon kyytiin, jolla ne toimitetaan tontille. Tontilla rakennus nostetaan nosturilla ajoneuvon kyydistä perustusten päälle, tehdään tarvittavat asennukset ja lopuksi annetaan käyttöönotto-opastus rakennuksen tilaajalle.

hirsi-riviss-websafe

Hirrestä rakentaminen sisätiloissa

Teollinen hirsirakentaminen tuo monia etuja hirsirakennuksen tilaajalle: rakentaminen tapahtuu kosteudelta suojassa, laadunvalvonta on tasaista ja varmaa, sekä toimitusaika pysyy nopeana.

Rakentaminen aloitetaan tuotantolinjastolla hirrentyöstökeskuksella, jossa hirret työstetään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tämän jälkeen hirret siirretään kokoonpanopuolelle, jossa tuotteista kootaan valmis hirsirakennus tai -moduuli. Tässä vaiheessa asennetaan myös kiintokalusteet, sekä tarvittaessa sävytetään rakennus.

Kun hirsirakennus on valmis, se nostetaan suojataan huolellisesti ja nostetaan kuljetusajoneuvon kyytiin. Mikäli kyseessä on valmis rakennus, se toimitetaan tontille, nostetaan nosturilla perustusten päälle ja tehdään vielä viimeiset asennukset, kuten terassien tai savupiippujen asennukset. Moduuleista koostuvat isommat hirsirakennukset yhdistetään tontilla toisiinsa perustuksille nostamisen yhteydessä. Samalla uuden hirsirakennuksen päälle asennetaan vesikatto, sekä tehdään loput varusteiden asennukset, mitä katon puuttumisen takia ei ole vielä tehtaalla tehty.

Valmiina toimitettavat rakennuksemme ovat toimituspäivän päätteeksi käyttövalmiita. Isompien, tilaelementeistä koostuvien rakennustemme valmistusaika on 1-2 viikkoa, riippuen rakennettavan hirsirakennuksen koosta sekä katosten ja terassien lukumäärästä.

vierasmaja-kes-websafe

Tehdasrakentamisen hyödyt pähkinänkuoressa

  • Jatkuvasti kuivat rakennusolosuhteet
  • Nopea toimitus
  • Tasainen laatu
  • Tarkka laadunvalvonta
  • Pitävä ja selkeä hinta

Kiinnostuitko? Tutustu mallistoon

Tutustu valmiisiin hirsirakennuksiimme mallistomme kautta, ja pyydä tarjous rakennuksesta löytäessäsi itsellesi sopivan mallin.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?