fbpx

Kuljetus hirsirakennukselle

Kuljetamme kaikki valmistamamme hirsirakennukset kohteeseen ja pystytämme ne valmiiksi rakennettujen perustusten päälle.

Pienet hirsirakennukset (hirsiaitat, hirsisaunat ja vierasmökit) kuljetetaan kokonaisina rakennuksina tontille. Isommat hirsimökit kuljetetaan kahtena tai kolmena moduulina sekä tontille, jossa ne pystytyksen yhteydessä asennetaan kiinni toisiinsa.

Vaikka haluaisimmekin, saareen toimitamme hirsirakennukset vain puuosatoimituksina. Yhteistyökumppanimme kokeneet kuljettajat saavat rakennuksen perille hankalammallekin tontille. kartoitetaan kanssanne hirsisen valmisrakennuksen toimitusmahdollisuus yhdessä.

Rakentamisen lisäksi kaikki hirsirakennuksemme myös suojataan sisätiloissa kuljetusta varten. Näin rakentaminen on kosteudelta suojattua koko projektin ajan.

Kuljetuksen hinta

Kaikki hirsirakennuksemme on hinnoiteltu perushinnastoon ilman toimitusta. Kuljetuksen hintaan vaikuttaa toimitettava valmishirsirakennus sekä rakennuspaikan etäisyys Kangasniemen tehtaaltamme.

Kuljetuksen ja sitä myötä valmissaunan, valmisaitan, vierasmajan tai loma-asunnon lopullinen hinta selviää jättämällä tarjouspyyntö tai ottamalla suoraan yhteyttä myyntiimme.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?