fbpx

Hirsirakennusten lisävalinnat

Kaikkia hirsirakennuksiamme on helppo yksilöidä oman mielen mukaiseksi. Lue lisää rakennusten valinnoista ja yksilöinnistä täältä.

Puula valmisrakennuksen lisävalinnat

Kattomateriaali

Hirsisiin valmisrakennuksiimme asennetaan vakiotoimituksiin TopSafe- rullahuopakate. Lisävalintana voidaan katto tehdä Ruukin lukkosaumapeltikatteella.

Hirsirakennuksen ulkopintojen käsittely ja sävytys

Kaikkien valmiina toimitettavien hirsirakennuksiemme ulkopuolen seinät käsitellään puunsuoja-aineella vakiona. Näin esimerkiksi auringon valo ei pääse kuluttamaan hirsirakennuksen pintoja eivätkä pinnat likaannu yhtä herkästi kuin käsittelemättöminä.

Lisävalintana voit valita hirsirakennukseesi myös ulkopuolen sävytettynä haluamallasi sävyllä.

Hirsirakennuksen sisäpintojen käsittely ja sävytys

Valmiiden hirsirakennustemme vakiotoimitukseen kuuluu lattian lakkaus. Halutessasi valmisrakennuksemme on mahdollista käsitellä sisältä seinät ja vahata lattiat. Valmissaunan lattian lakkaus on mahdollista saada näyttävällä sävytyksellä.

Ikkunat ja ovet

Käytämme vain kotimaisia ikkunoita, joista valmisrakennuksen mallin mukaan asennetaan kaksinkertainen tai kolminkertainen lasitus. Valittavana on useita vakiovärejä niin ulkopinnan alumiiniin kuin sisäpinnan puupuitteisiin. Lisävarusteluna ikkunoihin voidaan asentaa irtoristikot ja sälekaihtimet. Vakiotoimituksiin kuuluu tyyppisuunnitelman mukaan ikkunoiden korvausilmaventtiilit sekä tuuletusikkunoiden hyönteisverkot.

Valmisrakennuksiin on saatavilla monipuolisesti eri tarkoituksiin soveltuvat ovivaihtoehdot. Paneeliovet ovat saatavilla puuvalmiina tai yhdellä värillä sävytettynä. Terassiovet ja lämpöovet vakiovärein.

Lattiat

Valmisrakennuksien vakiotoimitukseen kuuluu lankkulattia. Loma-asuntoihin lisävalintana voidaan asentaa myös laminaattilattia.

Tulisija

Valmisrakennukset, joiden pohjaratkaisusta löytyy oleskeluhuone, voidaan lisävalintana varustaa kevyellä takalla ja teräshormilla. Kevyt takka tuo nopeasti lisää lämpöä rakennukseen, tuo pientä valaistusta sekä reilusti tunnelmaa huoneeseen.

Keittiö

Valmiisiin loma-asuntoihin, vierasmajoihin, isompiin hirsisaunoihimme ja saunamökkeihin on saatavilla lisävalintana toimitukseen mukaan valmis keittiö valintojesi mukaan. Toimitukseen kuuluu kalusteet tyyppisuunnitelman mukaan. Pesuallas, hana ja mahdolliset kodinkoneet ja valaisimet lisävarusteina.

WC ja suihkukaappi

Valmisrakennuksiin on mahdollista valita toimitukseen mukaan wc:n varustelu vesivessoineen ja varusteluineen. Myös suihkukaappi voidaan asentaa. Wc ja suihkutiloihin asennetaan vesieristys ja laatoitus lattialle. Kevyempiin, vedettömiin ratkaisuihin voidaan lisävalintana käyttää vaihtoehtoisesti niin kutsuttua kuivakäymälää.

Sähköistys

Kaikki valmiit hirsirakennuksemme voidaan sähköistää ja varustaa monipuolisesti valaisimin sekä pistorasioin. Isompiin malleihin joissa on keittiö on tarjolla myös kodinkoneet. Sähkökuvat, materiaalit ja asennukset kuuluvat sähköistyksen hintaan, eli kyseessä on niin sanotusti avaimet käteen -sähköistys. Valmisrakennuksen asennuksen jälkeen asiakkaan toimesta hankittava sähkömies liittää rakennuksen tontin sähköliittymään.

Aurinkosähkö

Haluttaessa lisävalintana kaikki valmiit hirsirakennuksemme voidaan varustaa aurinkosähköjärjestelmällä. Aurinkopaneelit tuottavat merkittävän osan tarvitsemastasi sähköstä, ja ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto. Aurinkosähköjärjestelmä on erinomainen valinta etenkin pienemmissä valmisrakennuksissa joiden käyttö painottuu kesäkausille.

Terassit

Valmiit hirsirakennuksemme sisältävät mallikohtaisesti terasseja.  Lisävalintaisesti saatavilla onkin myös terassin lattioita elementtitoimituksina. Lattialaudaksi voidaan valita myös lämpokäsitelty terassilauta. Kysy myös katoksen mahdollisuutta, myös terassin katos toimitetaan elementteinä ja asennetaan valmisrakennuksen asennuksen yhteydessä. Lisävalintaisesti saatavilla on myös lasituksia terasseille.

Kiukaat

Kaikki valmissaunamme sisältävät laadukkaan, suomalaisen Harvian kiukaan vesisäiliöllä. Lisävalintana voit valita kiukaaksesi mallin, jossa vesisäiliö on sijoitettu hormiin, tai niin sanotun häkkikiukaan.

Kiukaat toimitetaan aina hormin kanssa, ja varustetaan tarvittavilla suojaseinillä sekä alustoilla.

Lauteet

Vakiotoimituksien valmissaunoihimme kuuluu suorat kuusilauteet jakkaralla. Valinnaisena lauteet voidaan toimittaa myös haapalauteena. Kuusi- ja haapalauteisiin on saatavilla sävytys tummaksi. Lisävalintana voit valita mahti- tai muotolauteet saunaasi, kysy lisää myyjältäsi.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?