fbpx

Vierasmaja tai pikkumökki hirrestä valmisrakennuksena

Monen kunnan rakennusjärjestyksessä mainitaan nykyään vierasmaja. Monesti vierasmaja tulee tarpeeseen silloin, kun mökille pitäisi rakentaa toinen rakennus tuomaan lisää majoitustilaa, mutta majoitustilan lisäksi tarvitaan myös esimerkiksi keittiön toiminnallisuuksia. Näin ollen hirsiaitta on monesti liian pieni tai varustelultaan riittämätön, jolloin katse kääntyy vierasmajoihin.

Vierasmajan tulee monesti olla selvästi pienempi kuin tontin päärakennuksen, eikä tontille välttämättä saa rakentaa useampaa vierasmajaa.

Puula Hirsitalon kaikki vierasmajat toimitetaan tehtaalta valmiiksi rakennettuina kokonaisuuksina. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että vierasmaja rakennetaan valmiiksi tehtaallamme Kangasniemellä, jossa se lastataan kuljetusajoneuvon kyytiin. Tämän kyydissä se tuodaan tontille, ja nostetaan ajoneuvon nupissa olevalla nosturilla valmiiden perustusten päälle, kattoelementit asennetaan ja terassit sekä piipunjatkot liitetään. Valmis hirsinen vierasmaja on pian valmiina käyttöön.

Valmiina toimitettavan vierasmajan hinta pitää sisällään mm. hirsikehikon, ylä- ja alapohja eristeet, lattian, sisä- ja vesikaton, ovet ja ikkunat. Kyseessä on hyvin kattava toimitus.

Tutustu hirresta rakennettuihin vierasmajoihimme alta ja jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta mallista!

Tehtaassa valmiiksi rakennetut vierasmajat - turvallinen ja ekologinen valinta

Tehtaassa rakennettu valmis vierasmaja tuo monia etuja verrattuna paikalla rakennettavaan vierasmajaan

 • Rakentaminen tapahtuu tehtaan sisällä, säältä suojassa. Hirsirakennus tai rakennusmateriaalit eivät missään vaiheessa ole alttiina kosteudelle
 • Materiaalin menekki ja tarvittavat työtunnit on helppo laskea – kun tiedämme, paljonko materiaalia ja aikaa rakennuksen rakentamiseen menee, voimme antaa pitävän ja järkevän hinnan asiakkaalle
 • Laadunvalvonta tehtaalla on erittäin tehokasta ja tarkkaa
 • Valmisrakennuksia voidaan tehtaan puolesta toimittaa turvallisesti ympäri vuoden
 • Ympäristö ja kukkaro kiittävät, kun rakennus voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella tontille. Turha ajo vähenee merkittävästi

Ekologisesti eristetty ja rakennettu

Puulan valmishirsirakennukset rakennetaan kestämään aikaa. Ylä- ja alapohjat eristetämme ekologisella puukuitueristeellä. Emme myöskään käytä höyrynsulkumuovia hirsirakennustemme ylä- ja alapohjassa, vaan ilmansulkupaperia.

Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä helposti alta yhteydenottopyyntö meille. Edustajamme on sinuun yhteydessä ja laskee yksilöidyn hinnan ja omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan toimituksen.

  Valitse rakennus*

  Valitse toimitussisältö*

  Hae sivustolta

  0
  Yhdistetään
  Odota hetki...
  Send a message

  Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?