fbpx

Puulan hirsirakennusten toimitussisällöt

Puulan hirsirakennusten toimitussisällöt

Puulan hirsirakennusten toimitussisällöt vastaavat verkkosivuillamme ilmoitettuja hintoja. Tältä sivulta löydät lisätietoja valmisrakennusten ja puuosapakettien toimitussisällöistä.

Kaksi vaihtoehtoa: valmistoimitus tai puuosapaketti

Puula Hirsitalon kaikki hirsirakennukset ovat saatavilla joko valmistoimituksena, tai puuosapakettina.

Valmistoimituksessa rakennus joko kootaan täysin valmiiksi rakennukseksi tai 2-3 moduuliksi Kangasniemen tehtaamme sisätiloissa. Valmis hirsirakennus tai moduulit lastataan tämän jälkeen rekan kyytiin, jonka nupissa on nosturi. Tämän jälkeen rakennus kuljetetaan rekalla tontille, ja nostetaan nosturilla valmiiden perustusten päälle. Valmistoimituksen hyötyjä ovat mm. nopea rakennusaika, pitävä kosteudenhallintaketju, rakentamisen helppous asiakkaalle ja rakentamisen ekologisuus. Valmismökin iso etu myös ennustettavuus kustannuksissa, hirsimökki hintatietoineen on asiakkaalla heti tiedossa, ja rakentamisen kokonaiskustannukset on helpompi arvioida.

Puuosapaketissa Puula Hirsitalo työstää hirret valmiiksi asiakkaalle, mutta rakennusta ei koota eikä hirsikehikkoa kasata tehtaalla. Hirret ja muu toimitukseen kuuluva materiaali toimitetaan asiakkaan tontille sovitusti, ja asiakas saa omassa aikataulussaan rakentaa hirsirakennuksensa valmiiksi Puulan puuosapaketista. Puuosapaketin hyötyjä ovat mm. edullisempi hinta, oman kädenjäljen jättämisen suuremmat mahdollisuudet ja mahdollisuus rakentaa Puulan malliston mukainen rakennus paikkaan, minne valmisrakennuksen toimitus ei välttämättä onnistuisi.

Toimitussisältömme on eritelty erikseen valmistoimitukseen sekä puuosapakettiin, ja näiden alle vielä rakennustyyppikohtaisesti. Tutustu lisää alta!

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?