Yksilölliset ja laadukkaat hirsirakennukset!

Vuonna 1973 perustettu Puula Hirsitalo Oy tunnetaan yksilöllisistä ja laadukkaista hirsirakennuksistaan.

Suunnittelemme ja valmistamme suomalaiseen maisemaan luonnollisesti soveltuvat Puula -loma-asunnot, -saunat, -aitat ja -eräkämpät. Hirren raaka-aineena käytämme hitaasti kasvanutta tiukkasyistä mäntyä, joka työstetään tehtaallamme käyttökohteen mukaan. Rakennus voidaan toteuttaa myös asiakkaan omista puista.

Suurin osa Puula Hirsitalo Oy:n tuotannosta tehdään mittatilaustyönä asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta, mutta myös Puula-talojen valmiit pohjaratkaisut ovat saaneet kiitosta käyttäjien keskuudessa. Ne on suunniteltu monipuoliseen, tarvittaessa myös ympärivuotiseen käyttöön ja ovat osoittautuneet toimiviksi. Myös valmiisiin ratkaisuihin voidaan tehdä asiakkaan toiveen mukaisia muutoksia.

Asiakas voi valita Puula Hirsitalo Oy:ltä tarvitsemansa asennuspalvelut säältä suojaan -vaiheeseen asti. Yrityksen tarjontaan kuuluvat myös puutavaran sekä ikkunoiden ja ulko- ja väliovien myynti.

Onko unelmasi oma loma-asunto? Nyt on hyvä heti toteuttaa haaveet!

Tutustu Puula-talojen valmiisiin pohjaratkaisuihin tai tuo meille omat luonnokset ja pyydä tarjous! Esittelemme osan mallistostamme näillä sivuilla, sivustoa päivitetään jatkuvasti, kannattaa siis vierailla täällä usein!

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Chat

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

Nimi
* Sähköposti
Puhelin
Asia
Chat

Tarvitsetteko apua? Vastaamme kysymyksiin myös chatin kautta!

Nimi
* Sähköposti
Kuvaile ongelmaa
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?