Tietosuojaseloste

18.5.2018  Kangasniemi

Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24 §

1.1 Rekisterinpitäjä

Puula Hirsitalo Oy
Sepäntie 4
51200 Kangasniemi

1.2 Rekisteriasioista vastaava 

Puula Hirsitalo Oy
Sepäntie 4
51200 Kangasniemi
Y-tunnus 0364683 – 5
Leena.sippo@puulahirsitalo.com

1.3 Rekisterin nimi

Puula Hirsitalo Oy:n asiakasrekisteri

1.4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenpitoon ja markkinointitarkoituksiin.

1.5 Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja:

  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • toimitusosoite (rakennuksen)

1.6 Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä pyytää tiedot asiakkailta itseltään ja kirjaa ne ylös.

1.7 Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto 

Asiakkaan suostumuksella tietoja voidaan luovuttaa asiakkaan ja Puula Hirsitalon yhteisille yhteistyökumppaneille asiakkaan tilaamien tuotteiden ja palvelujen toimittamiseksi.

Tietoja ei luovuteta muille tahoille EU:n sisä- tai ulkopuolelle.

1.8 Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän laskutus- ja kirjanpitojärjestelmään, joka on suojattu. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ja ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät ja tilitoimisto kirjanpidon yhteydessä. Tilitoimisto on sitoutunut noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Rekisterinpitäjällä on myös arkistokansio rekisteröidyistä hirsirakennusasiakkaista. Kansiossa ovat henkilötiedot (nimi, osoite, puhelinnumero), toimitettuun rakennukseen liittyvät hirsi-, rakennuslupa-, yms rakennekuvat. Kansiot säilytetään lukollisissa kaapeissa toimistossa valvotuissa olosuhteissa.

1.9 Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevaa materiaalia mainontatarkotuksessa tai poistamaan häntä koskevat tiedot kokonaan asiakassuhteen päätyttyä. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Kirjanpito- tai muun soveltavan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään poistopyynnöstä huolimatta pidempään. Tällöin ilmoitamme perustellun syyn sille, miksemme ole poistaneet tietoja.

1.10 Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.11 Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

1.12 Evästeet

Käytämme puulahirsitalo.com sivustollamme evästeitä sivuston normaalin toiminnan mahdollistamiseksi, käytön analysointiin ja markkinoinnin kohdentamiseen. Tietojen analysointiin käytämme Google Analytics-työkalua.

Evästeiden käytön voi estää verkkoselaimen asetuksista. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan sivuston käyttäjän päätelaitteelle. Ne eivät sisällä henkilötietoja, eivätkä vahingoita laitteita tai tiedostoja.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Chat

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

Nimi
* Sähköposti
Puhelin
Asia
Chat

Tarvitsetteko apua? Vastaamme kysymyksiin myös chatin kautta!

Nimi
* Sähköposti
Kuvaile ongelmaa
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?