fbpx

Miksi valita Puula?

Asiakkaamme ovat luottaneet meihin vuodesta 1973 alkaen – eli jo lähes 50 vuotta. On monta muutakin hyvää syytä valita Puulan valmis hirsirakennus.

Ekologinen valinta

Puu on uusiutuva luonnontuote, jonka käytön lisääminen rakentamisessa on erinomainen tapa jarruttaa kasvihuonekaasupäästöjä. Hirren työstäminen kuluttaa vähän energiaa, sivutuotteena syntyvät puru ja hake on helppo uusiokäyttää.

Käytämme rakennuksiemme ylä- ja alapohjassa vain luonnonmukaista ja ekologista puukuitueristettä. Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Lue lisää ”Ekologiset hirsirakennukset” -osiosta

Pitävä kuivaketju

Puulan kaikki hirsirakennukset saavat alkunsa Kangasniemellä sijaitsevassa hirsitehtaamme sisätiloissa.

Hirsirakennusten valmiiksi rakentaminen sisätiloissa varmistaa sen, että rakennustemme rakenteisiin ei pääse kosteutta missään rakennusprosessin vaiheessa. Kaikki rakennukset myös suojataan kokoonpanohallissamme huolellisesti, jotta kosteus ei muodostaisi ongelmaa kuljetuksenkaan aikana.

Rakennus pystytetään vain sopivan sään vallitessa, jotta huolella tehty työ ei menisi hukkaan eikä kuivaketju pääse katkeamaan.

Korkea laatu ja laadunvalvonta

Kuten todettua, kaikki rakennuksemme valmistetaan ihanteellisissa rakennusolosuhteissa – oli sitten kesä tai talvi, sade ei pääse tehtaamme sisätiloihin. Tehtaallamme työn jälkeä ja laatua on helpompi valvoa kuin tontilla rakennettaessa. Kun kaikki materiaali, työkalut ja työvoima on yhdessä paikassa, voimme laskea tarkkaan tuotantoajan ja antaa asiakkaallemme pitävän hinnan.

Kun rakennus toimitetaan yhtenä kuormana tehtaaltamme tontille sen sijaan että rakennuksen materiaalit toimitettaisiin useammasta paikasta tontille, myös kuljetusten aiheuttama ympäristön kuormittaminen pienenee merkittävästi.

Kunnon hirttä

Hirren raaka-aineena käytämme hitaasti pohjoisessa kasvanutta tiukkasyistä mäntyä, joka työstetään tehtaallamme käyttökohteen mukaan. Emme käytä ollenkaan alle 92 mm paksuista hirttä, vaan suosimme vahvaa ja pitkäikäistä puumateriaalia. Näin voimme taata rakennuksillemme pitkän käyttöiän, rakennuksen korkean laadun ja näyttävän ulkonäön.

Lue lisää Hirsivaihtoehdot-osiostamme

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Kuinka voimme auttaa?

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Paikkakunta
* Kuinka voimme auttaa?
Jätä viesti

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Kuinka voimme auttaa?
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?