fbpx

Kuljetus hirsirakennukselle

Kuljetamme kaikki valmistamamme hirsirakennukset kohteeseen ja pystytämme ne valmiiksi rakennettujen perustusten päälle.

Pienet hirsirakennukset (hirsiaitat, hirsisaunat ja vierasmökit) kuljetetaan kokonaisina rakennuksina tontille. Isommat hirsimökit kuljetetaan kahtena tai kolmena moduulina sekä tontille, jossa ne pystytyksen yhteydessä asennetaan kiinni toisiinsa.

Vaikka haluaisimmekin, saareen toimitamme hirsirakennukset vain puuosatoimituksina. Yhteistyökumppanimme kokeneet kuljettajat saavat rakennuksen perille hankalammallekin tontille. kartoitetaan kanssanne hirsisen valmisrakennuksen toimitusmahdollisuus yhdessä.

Rakentamisen lisäksi kaikki hirsirakennuksemme myös suojataan sisätiloissa kuljetusta varten. Näin rakentaminen on kosteudelta suojattua koko projektin ajan.

Kuljetuksen hinta

Kaikki hirsirakennuksemme on hinnoiteltu perushinnastoon ilman toimitusta. Kuljetuksen hintaan vaikuttaa toimitettava valmishirsirakennus sekä rakennuspaikan etäisyys Kangasniemen tehtaaltamme.

Kuljetuksen ja sitä myötä valmissaunan, valmisaitan, vierasmajan tai loma-asunnon lopullinen hinta selviää jättämällä tarjouspyyntö tai ottamalla suoraan yhteyttä myyntiimme.

Hae sivustolta