fbpx

p

Valmisrakennuksen kuljetus tontille

Puulan valmiit hirsirakennukset kuljetetaan valmiina rakennuksina tontille. Tontilla me nostamme valmiin hirsirakennuksen rekan kyydistä perustusten päälle. Kuljetus ja rakennuksen pystytys kuuluvat palveluumme kaikkialla Manner-Suomessa.

Kuljetus valmiille hirsirakennukselle

Kuljetamme kaikki valmistamamme hirsirakennukset kohteeseen ja pystytämme ne valmiiksi rakennettujen perustusten päälle.

Pienet hirsirakennukset (valmisaitat, valmissaunat, vierasmajat ja saunamökit) kuljetetaan kokonaisina rakennuksina tontille. Isommat hirsimökit kuljetetaan kahtena tai kolmena moduulina tontille, jossa ne pystytyksen yhteydessä asennetaan kiinni toisiinsa.

Puulan väki vastaa kaikkien valmiina toimitettavien hirsirakennustemme kuljetuksesta ja asennuksesta. Muiden kuin valmiina toimitettavien rakennusten kuljetuksesta ja pystytyksestä voit sopia myyjäsi kanssa toiveidesi mukaisesti.

Kuljetuksen hinta

Kaikki hirsirakennuksemme on hinnoiteltu perushinnastoon ilman toimitusta. Kuljetuksen ja sitä myötä valmisrakennuksen lopullinen hinta selviää jättämällä tarjouspyyntö tai ottamalla suoraan yhteyttä myyntiimme.

Kuljetuksen hinta on aina tapauskohtainen. Hirsirakennustemme kuljetuksen hintaan vaikuttaa mm. toimitettavan hirsirakennuksen koko, sekä rakennuspaikan etäisyys Kangasniemen tehtaaltamme.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Kuinka voimme auttaa?

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Paikkakunta
* Kuinka voimme auttaa?
Jätä viesti

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Kuinka voimme auttaa?
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?