Rakennuksen kuljetus tontille

Puulan valmiit hirsirakennukset kuljetetaan kuorma-autolla asennuspaikalle. Kohteessa hirsirakennus nostetaan nosturilla kuorma-auton päältä perustuksille. Kuljetus ja rakennuksen pystytys kuuluvat palveluumme kaikkialla Manner-Suomessa.

Kuljetus hirsirakennukselle

Kuljetamme kaikki valmistamamme hirsirakennukset kohteeseen ja pystytämme ne valmiiksi rakennettujen perustusten päälle.

Pienet hirsirakennukset (hirsiaitat, hirsisaunat ja vierasmökit) kuljetetaan kokonaisina rakennuksina tontille. Isommat hirsimökit kuljetetaan kahtena tai kolmena moduulina tontille, jossa ne pystytyksen yhteydessä asennetaan kiinni toisiinsa.

Rakentamisen lisäksi kaikki hirsirakennuksemme myös suojataan sisätiloissa kuljetusta varten. Näin rakentaminen on kosteudelta suojattua koko projektin ajan.

Hirsiaitta

Kuljetuksen hinta

Kaikki hirsirakennuksemme on hinnoiteltu perushinnastoon ilman toimitusta. Kuljetuksen hintaan vaikuttaa toimitettava hirsirakennus sekä rakennuspaikan etäisyys Kangasniemen tehtaaltamme.

Kuljetuksen ja sitä myötä hirsirakennuksen lopullinen hinta selviää jättämällä tarjouspyyntö tai ottamalla suoraan yhteyttä myyntiimme.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Chat

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

Nimi
* Sähköposti
Puhelin
Asia
Chat

Tarvitsetteko apua? Vastaamme kysymyksiin myös chatin kautta!

Nimi
* Sähköposti
Kuvaile ongelmaa
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?