fbpx

Hirsirakennusten lisävalinnat

Kaikkia hirsirakennuksiamme on helppo yksilöidä oman mielen mukaiseksi. Lue lisää rakennusten valinnoista ja yksilöinnistä täältä.

Sävytys

Ulkopuolen sävytys

Kaikkien valmiina toimitettavien hirsirakennuksemme ulkopuolen seinät suojakäsitellään vakiona. Näin esimerkiksi auringon valo ei pääse kuluttamaan hirsirakennuksen pintoja eivätkä pinnat likaannu yhtä herkästi kuin käsittelemättöminä. Lisävalintana voit valita hirsirakennukseesi myös ulkopuolen sävytettynä haluamallasi sävyllä.

Hirsiaitta

Sisäpuolen pintakäsittely ja sävytys

Kaikkien valmiiden hirsirakennuksemme sisäpuolen seinät voidaan lisävalintana joko suojakäsitellä tai vaihtoehtoisesti pintakäsitellä haluamallasi värillä.

Tulisija

Rakennukset, joiden pohjaratkaisusta löytyy oleskeluhuone, voidaan lisävalintana varustaa kevyellä takalla ja teräshormilla. Kevyt takka tuo nopeasti lisää lämpöä rakennukseen, tuo pientä valaistusta sekä reilusti tunnelmaa huoneeseen.

Huonetilat

Keittiö

Loma-asuntoihin, vierasmajoihin, isompiin hirsisaunoihimme ja yhdistelmärakennuksiimme on saatavilla lisävalintana toimitukseen mukaan valmis keittiö valintojesi mukaan. Toimitukseen kuuluu kalusteet tyyppisuunnitelman mukaan, pesuallas, hana ja mahdolliset kodinkoneet ja valaisimet.

WC ja suihkukaappi

Loma-asuntoihimme on lisävalintana mahdollisuus valita toimitukseen mukaan suihkukaappi sekä niin kutsuttu kuivakäymälä eli kuiva wc.

Sähköt hirsirakennuksiin

Sähköistys

Kaikki valmiit hirsirakennuksemme voidaan sähköistää ja varustaa valaisimin sekä pistorasioin. Isompiin malleihin joissa on keittiö on tarjolla myös kodinkoneet. Sähkökuvat, materiaalit ja asennukset kuuluvat sähköistyksen hintaan, eli kyseessä on niin sanotusti avaimet käteen -sähköistys.

Aurinkosähkö

Kaikki valmiit hirsirakennuksemme voidaan varustaa aurinkosähköjärjestelmällä. Aurinkopaneelit tuottavat merkittävän osan tarvitsemastasi sähköstä, ja ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Hirsisaunat

Kiukaat

Kaikki valmiit saunamme sisältävät laadukkaan, suomalaisen Harvian kiukaan vesisäiliöllä. Lisävalintana voit valita kiukaaksesi mallin, jossa vesisäiliö on sijoitettu hormiin, tai niin sanotun häkkikiukaan.

Kiukaat toimitetaan aina hormin kanssa, ja varustetaan tarvittavilla suojaseinillä sekä alustoilla.

Lauteet

Saunoihimme kuuluu suorat kuusilauteet jakkaralla. Lisävalintana voit valita mahti- tai muotolauteet saunaasi, kysy lisää myyjältäsi.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Kuinka voimme auttaa?

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Paikkakunta
* Kuinka voimme auttaa?
Jätä viesti

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Kuinka voimme auttaa?
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?