fbpx

Saunamökki Viilukko

Viilukko on suojaisa saunamökki tai pienempään tilantarpeeseen pieni hirsimökki, jonka erikoisuutena löytyy ison terassin sivulla oleva saunarakennus. Viilukon avara tupakeittiö ja tilava eteinen tekevät tästä saunamökistä sopivan hirsimökin isommallekin porukalle. Isossa makuuhuoneessa on tilaa useammalle nukkujalle. Tilavassa tuvassa on mukava jatkaa iltaa, kun lämpötila ulkona käy liian viileäksi. Reilunkokoinen eteinen mahdollistaa ulkoilevalle mökkiläiselle kunnolliset ulkoiluvaatteiden säilytystilan. Erillään oleva hirsisauna antaa mahdollisuuden saunoa rauhassa, eikä kuumuus tai kosteus haittaa tuvassa. Hirsimökki Viilukko voidaan varustella monipuolisesti ja käyttötiloja muokata.  Viilukon rakentaminen tapahtuu tehtaalla sisätiloissa moduuleiksi ja elementeiksi, lisäksi varusteet kuten takka, lauteet, sähköistys ja niin edelleen asennetaan valmiiksi. Viilukko valmishirsirakennus toimitetaan moduuleina ja elementteinä ja liitokset tehdään tontilla, piipunjatkot ja terassit asennetaan. Käyttövalmiina moderni hirsimökki on noin viikossa toimituspäivästä. Viilukko on saatavilla myös puuosatoimituksena.

tupa 31,0m²

+sauna  phk 11,0m²

Pyydä tarjous

Lopullinen hinta määräytyy asiakkaan toiveiden, valitun varustelun sekä toimituskulujen pohjalta.

Ominaisuudet

Viilukon avara tupakeittiö ja tilava eteinen tekevät tästä saunamökistä sopivan hirsisaunan isommallekin porukalle. Isossa makuuhuoneessa on tilaa useammalle nukkujalle, ja rakennusten väliin jää iso terassi.

 • Mökki 31,0² + sauna & pkh 11,0m²
 • Saunan ja tuvan välissä avoin, L-muotoinen terassi
 • Tuvassa eteinen, erillinen makuuhuone, keittiö sekä olohuone
 • Vakiona vahva ja pitkäikäinen 113 mm lallihirsi, lisävalintana lamellihirsi useissa eri kokoluokissa
 • Toimitetaan täysin valmiina
Mitä toimitukseen kuuluu

Toimitamme kaikki hirsirakennuksemme valmiina rakennuksina. Tämän hirsirakennuksen hinta pitää sisällään mm. seuraavat asiat:

 • rakennuslupakuvat
 • perustusten mittakuvat
 • hirsi 92×160 massiivi (lisävalintana muita vahvuuksia)
 • ylä- ja alapohja eristyksineen sekä nurkkaeristeet
 • vesikatteena huopakatto (lisävalintana peltikatto)
 • ovet ja ikkunat
 • sauna lauteineen ja kiukaineen

Klikkaamalla alta voit avata tarkemman toimitussisältömme yhdistelmärakennukselle.

Lisävarusteet

Yhdistelmärakennustemme vakiohirsityyppi on massiivihirsi 92 x 160 mm. Lisävalintana tarjolla on lamellihirsi useissa eri kokoluokissa. Hintaan kuuluva hirsinurkka on pitkä nurkka, ja lisävalintana voit valita lyhyen nurkan. Rakennuksen saa lisävalintana myös mm. sähköistettynä ja ulkoa sävytettynä.

Kaikista erilaisista lisävarusteista sekä toimituksen valinnoista voit lukea tarkemmin Hirsirakennuksen varustelu -osiosta.

Kuljetus

Kaikki hirsirakennuksemme kuljetetaan valmiina suoraan tontille kuorma-autolla, jonka nupissa on nosturi. Näin saamme yhdellä rahdilla sekä toimitettua rakennuksen tontille, että nostettua sen valmiiden perustusten päälle. Toimitamme ympäri Manner-Suomen, vaikeakulkuisiinkin paikkoihin. Edustajamme varmistaa ennen kuljetusta tien kantavuuden ja leveyden.

Rakennuksen kuljetushinta määräytyy valitsemasi toimitussisällön sekä rakennuspaikkakuntasi mukaan. Tarjouksemme sisältää aina kuljetuksen, rakennuksen pystytyksen perustusten päälle sekä paikan päällä hirsirakennuksen viimeistelyn käyttökuntoon.

Jätä tarjouspyyntö alta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä helposti alta yhteydenottopyyntö meille. Edustajamme on sinuun yhteydessä ja laskee yksilöidyn hinnan ja omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan toimituksen.

  Valitse rakennus*

  Valitse toimitussisältö*

  Hae sivustolta

  0
  Yhdistetään
  Odota hetki...
  Send a message

  Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  Login now

  Need more help? Save time by starting your support request online.

  Your name
  * Email
  * Describe your issue
  We're online!
  Feedback

  Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

  How do you rate our support?