fbpx

Yhdistelmärakennukset ja saunamökit

Hirrestä rakennettujen yhdistelmärakennustemme malliston löydät tältä sivulta.

Puulan yhdistelmärakennuksissa hirsisauna on liitetty tuparakennukseen, eli niistä voidaan käyttää myös nimeä saunamökki. Vaikka kyseessä on yksi kokonaisuus, ei sauna pääse lämmittämään tuparakennuksesta liian lämmintä tilaa oleskeluun.

Yhdistelmärakennukset sopivat hienosti tuomaan lisämajoitustilaa saunan yhteyteen, ja terassilla on mukava nauttia kesäilloista saunomisen lomassa. Saunatupamme sopivat erinomaisesti vapaa-ajan tontille, mutta myös kookkaammille asuintonteille.

Rakennamme saunamökkimme valmiiksi rakennuksiksi tehtaallamme Kangasniemellä, ja kuljetamme ne HIAB-autolla tontille, missä nostamme ne perustusten päälle. Hintamme pitää sisällään mm. hirsimökin hirsikehikon, vesikaton, lattiamateriaalin, lauteet sekä kiukaan, asennuksen ja pystytyksen. Tutustu toimitussisältöömme tarkemmin toimitussisällöt-osioista.

Yhdistelmärakennuksemme eli saunamökit sopivat hienosti sekä kesä- että ympärivuotiseen käyttöön.

Tehtaassa tehty saunatupa avaimet käteen

Yhdistelmärakennuksemme rakennetaan tilaelementeiksi eli moduuleiksi tehtaallamme Kangasniemellä. Valmiit moduulit kuljetetaan erikoiskuljetuksella tontille, jossa ne nostetaan perustusten päälle ja liitetään toisiinsa. Tehtaalla valmiiksi rakennetut tilaelementit lyhentävät tontilla tehtävää työn määrää, ja varmistavat rakennuksen kuivaketjun pitävyyden. Tontilla yhdistelmärakennukset viimeistellään valmiiksi 1-2 viikon aikana rakennuksesta riippuen.

Vakiotoimitussisältöä on myös mahdollista yksilöidä niin halutessasi. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi pitkän nurkan vaihto lyhytnurkkaan, massiivihirren vaihto lamellihirteen ja lattilautojen vaihto erikoiskuivattuihin tai laminaattiin.

Valmis saunatupa avaimet käteen on huoleton, helppo ja turvallinen tapa ostaa uusi hirsirakennus nykypäivän Suomessa. Me vastaamme suunnittelusta ja rakentamisesta, jotta sinä voit valmistautua huolettomasti saunomiseen.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Kuinka voimme auttaa?

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Paikkakunta
* Kuinka voimme auttaa?
Jätä viesti

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Kuinka voimme auttaa?
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?