fbpx

Vierasmajat

Hirrestä rakennettujen vierasmajojemme mallit löydät tältä sivulta.

Kun nukkuma-aitta ei enää riitä, siirretään katse vierasmajoihin.

Muutama vuosi sitten kuntien rakennusjärjestyksessä alkoi näkyä tilaa rakentaa vapaa-ajan tonteilla varsinaisen päärakennuksen vierelle erillisia, 20-40 neliöisiä vierasmajoja. Vierasmajojen katsotaan usein olevan varsinaisen hirsimökin tai vapaa-ajan asunnon talousrakennuksia, eikä niissä usein saa olla esimerkiksi saunaa.

Vierasmökki on usein reilusti paremmin varusteltu kuin vaikka hirsiaitta. Vierasmajasta löytyy usein esimerkiksi keittonurkkaus ja oleskelutiloja nukkumapaikkojen lisäksi.

Puula rakentaa kaikki vierasmajat ja hirsimökit asiakkaalle muuttovalmiiksi avaimet käteen. Hintamme pitää sisällään mm. vierasmajan hirsikehikon, vesikaton, lattiamateriaalin, asennuksen ja pystytyksen, sekä mahdolliset sähkötyöt. Tutustu toimitussisältöömme tarkemmin toimitussisällöt-osioista.

Vierasmajamme – kuten kaikki muutkin hirsirakennuksemme – sisältävät monia muuntelumahdollisuuksia, ja ovat sovitettavissa sekä kesä- että ympärivuotiseen käyttöön.

Valmiit vierasmajamme

Sopivia niin vierasmajoiksi kuin kesämökeiksi

Puulan hirrestä rakennetut vierasmajat on alunperin tarkoitettu loma-asunnon pihapiiriin vierasmajaksi, mutta ne sopivat hyvin myös pieneksi vapaa-ajan asunnoksi. Yhdistämällä vierasmajan ja erillisen saunarakennuksen saat todella toimivan ratkaisun vapa-ajan viettopaikaksi.

Vierasmaja ei tietenkään tarkoita myöskään sitä, että sitä käytettäis vain vieraiden majoittamiseen. Yhtä hyvin sitä voi käyttää yleisenä nukkumatilana loma-asunnon kyljessä. Esimerkiksi jos perheessä on sekä  aamu- että yövirkkuja, on mahdollista järjestää jokaiselle miellyttävät tilat nukkumiselle.

Vierasmajamme toimitetaan täysin valmiina suoraan tontille. Kun hirsirakennus on rakennettu valmiiksi tehtaalla, se on näppärä nostaa nosturilla perustusten päälle ja tehdä tontilla vain välttämättömät työvaiheet, kuten viimeistellä tulisijan ja hormin asennus sekä mahdollinen sähkö- tai vesiverkkoon liittyminen.

Vakiotoimitussisältöä on mahdollista yksilöidä niin halutessasi. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi hirsivahvuuden vaihtaminen, mökin sähköistys ja lattilautojen vaihto erikoiskuivattuihin.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Kuinka voimme auttaa?

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Paikkakunta
* Kuinka voimme auttaa?
Jätä viesti

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Kuinka voimme auttaa?
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?