fbpx

Hirrestä rakennettujen loma-asuntojemme sekä valmismökkien malliston löydät tältä sivulta

Puula Hirsitalon loma-asunnot toimitetaan tehtaalta valmiiksi rakennettuina kokonaisuuksina. Rakennamme loma-asuntojen ja hirsimökkien rungot niin sanotusti moduuleina ja elementteinä valmiiksi tehtaallamme Kangasniemellä. Valmisrakennusten elementit ja moduulit tuodaan tontille, ja nostetaan ajoneuvon nupissa olevalla nosturilla valmiiden perustusten päälle ja liitetään toisiinsa. Loma-asunnon rakentaminen on myös järkevää ja helppoa kun hinta ja sisältö tiedetään jo ennalta tehdasrakentamisen etujen lisäksi. Hirsimökki avaimet käteen tyyliin on kanssamme helppo ja turvallinen tapa rakentaa loma-asunto. Valmismökki sopii sinulle, joka arvostaa vaivatonta ja mutkatonta rakentamista ja vapaa-ajan käyttämistä itse lomailuun.

Valmiina toimitettavan loma-asunnon hinta pitää sisällään mm. hirsikehikon, ylä- ja alapohja eristeet, lattian, sisä- ja vesikaton, ovet ja ikkunat. Hirsimökki avaimet käteen toimituksena on hyvin kattava toimitus, ainoastaan tontilla tehtävät alustavat työt ja perustuksien teettäminen jää asiakkaalle. Asiakkaan toiveiden mukaan voidaan loma-asunnot sähköistää, värjätä, varustella monipuolisesti ja niin edelleen.

Omatoimisille rakentajille hirsimökki pakettitoimituksena on hyvä vaihtoehto.  Puuosatoimitus voidaan muokata rakentajan tarpeisiin sopivaksi hirsimökkipaketiksi.

Tehtaassa valmiiksi rakennettu valmismökki - turvallinen ja ekologinen valinta

Tehtaassa rakennettu hirsimökki tuo monia etuja paikalla rakentamiseen verrattuna:

  • Rakentaminen tapahtuu tehtaan sisällä, säältä suojassa. Rakennus tai rakennusmateriaalit eivät missään vaiheessa ole alttiina kosteudelle
  • Materiaalin menekki ja tarvittavat työtunnit on helppo laskea – kun tiedämme, paljonko materiaalia ja aikaa rakennuksen rakentamiseen menee, voimme antaa pitävän ja järkevän hinnan asiakkaalle
  • Laadunvalvonta tehtaalla on erittäin tehokasta ja tarkkaa
  • Rakennuksia voidaan tehtaan puolesta toimittaa turvallisesti ympäri vuoden
  • Ympäristö ja kukkaro kiittävät, kun rakennus voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella tontille. Turha ajo vähenee merkittävästi

Ekologisesti eristetty ja rakennettu valmismökki

Puulan hirsirakennukset rakennetaan kestämään aikaa. Ylä- ja alapohjat eristetämme ekologisella puukuitueristeellä. Emme myöskään käytä höyrynsulkumuovia hirsirakennustemme ylä- ja alapohjassa, vaan ilmansulkupaperia.

Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?