Hirsisaunat

Valmiit hirsisaunamme löydät tältä sivulta.

Valmissaunat hirrestä rakennettuna pihalle ja mökille

Vanhimmat havainnot suomalaisista saunoista ovat noin kymmenen tuhannen vuoden takaa, ajalta juuri jääkauden jälkeen. Saunan perusajatus on pysynyt varsin samana noista ajoista tähän päivään, mutta suomalaisten suhde saunaan on kenties vain vahvistunut vuosisatojen aikana.

Puulan hirsisaunat sopivat niin loma-asunnolle kuin kotipihaankin. Kaikki saunamallimme soveltuvat ympärivuotuiseen käyttöön, ja tarpeidesi mukaan pihasaunaksi tai rantasaunaksi. Mallistostamme löydät niin perinteiset hirsisaunat kuin modernit saunamökit.

Puula Hirsitalon kaikki hirsisaunat toimitetaan löylyvalmiina kokonaisuuksina. Hirsisaunamme – kuten kaikki muutkin hirsirakennuksemme – rakennetaan valmiiksi rakennuksiksi tehtaallamme Kangasniemellä. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi saunan kehikko kasataan valmiiksi, ylä- ja alapohja eristetään, lattia, kattomateriaali, lauteet ja kiuas asennetaan tehtaan sisällä. Valmis pihasauna tai rantasauna lastataan tehtaalla rekan kyytiin, jolla se tuodaan valmiina rakennuksena tontille.

Tontilla hirsisaunamme nostetaan rekan kyydistä perustusten päälle. Tämän jälkeen sauna viimeistellään muutamassa tunnissa valmiiksi, ja pääset saunomaan halutessasi heti toimituspäivän päätteeksi.

Omatoimisille rakentajille vaihtoehtona on myös puuosatoimitus.

Tutustu hirsisaunamalleihimme alta ja jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta mallista!

Tehtaassa valmiiksi rakennetut hirsisaunat - turvallinen ja ekologinen valinta

Tehtaassa rakennettu hirsisauna tuo monia etuja saunan tilaajalle.

  • Rakentaminen tapahtuu tehtaan sisällä, säältä suojassa. Rakennus tai rakennusmateriaalit eivät missään vaiheessa ole alttiina kosteudelle
  • Materiaalin menekki ja tarvittavat työtunnit on helppo laskea – kun tiedämme, paljonko materiaalia ja aikaa rakennuksen rakentamiseen menee, voimme antaa pitävän ja järkevän hinnan asiakkaalle
  • Laadunvalvonta tehtaalla on erittäin tehokasta ja tarkkaa
  • Rakennuksia voidaan tehtaan puolesta toimittaa turvallisesti ympäri vuoden
  • Ympäristö ja kukkaro kiittävät, kun rakennus voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella tontille. Turha ajo vähenee merkittävästi

Ekologisesti eristetty ja rakennettu

Puulan hirsirakennukset rakennetaan kestämään aikaa. Ylä- ja alapohjat eristetämme ekologisella puukuitueristeellä. Emme myöskään käytä höyrynsulkumuovia hirsirakennustemme ylä- ja alapohjassa, vaan ilmansulkupaperia.

Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä helposti alta yhteydenottopyyntö meille. Edustajamme on sinuun yhteydessä ja laskee yksilöidyn hinnan ja omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan toimituksen.

Valitse rakennus*

Hae sivustolta