fbpx

Valmissaunat ja pihasaunat

Valmiit hirsisaunamme löydät tältä sivulta.

Hirsisauna mökin rannalle tai kenties pihasauna mielessä? Saunominen on tärkeä osa suomalaista identiteettiä, joten ymmärrämme hyvin jos pientä saunakuumetta on ilmassa.

Puulan hirsisaunat sopivat niin pihasaunaksi kuin vapaa-ajan tontillekin, rannan äärelle tai asutuksen keskelle. Kaikki saunamallimme soveltuvat ympärivuotuiseen käyttöön. Rakennamme kaikki hirsisaunamme asiakkaalle löylyvalmiiksi avaimet käteen. Valitse haluamasi saunamalli valmissaunojemme mallistosta, valitse haluamasi lisävarusteet, ja me tuomme saunan tontillesi valmiina rakennuksena ja laitamme sen saunakuntoon päivässä.

Valmissaunan hinta löytyy kyseisen hirsisaunan tuote-sivulta. Näet hinnat ja muut yksityiskohdat klikkaamalla valitsemaasi saunaa. Hintamme pitää sisällään mm. hirsisaunan hirsikehikon vesikattoineen, ekologiset eristeet, lauteet, kiukaan, asennuksen ja pystytyksen. Tutustu toimitussisältöömme tarkemmin toimitussisällöt-osioista.

Valmiiden hirsisaunojemme mallisto

Valmissauna hirrestä, perinteisellä tai modernilla ulkonäöllä

Mallistostamme löytyy valmissaunat sekä perinteisellä ulkonäöllä, että modernilla ilmeellä. Vaikka kaikki hirsisaunamme rakennetaankin nykyaikaisilla menetelmillä – tehtaan sisällä kosteudelta suojassa – saadaan ne silti haluttaessa ulkonäöltään henkimään perinteisen hirsisaunan tunnelmaa.

Perinteisissä hirsi- ja pihasaunoissa korostuvat usein klassiset ikkunaristikot, harjakatto sekä sävyttämätön tai punainen julkisivu. Hirsirakennusten nurkat ovat selvästi nähtävissä, ja savu tupruttaa hormista ulos. Moderneissa hirsisaunoissa taas suuret ikkunat, suorat linjat, minimalistiset yksityiskohdat sekä usein myös yksilappeinen pulpettikatto tuovat hirren perinteikkäät, hyvät ominaisuudet yhteen nykypäivän arkkitehtuurin kanssa.

Vakiona kaikissa hirsi- ja pihasaunoissamme on pitkä, hyvin näkyvä nurkkarakenne, joka voidaan jokaisessa saunassa vaihtaa lyhyeen nurkkaan. Tutustu tarkemmin mallistoomme ja muunteluvaihtoehtoihin.

Hirsi sopii hienosti saunan materiaaliksi

Hirrestä saa tehtyä erinomaisia saunarakennuksia. Jykevällä hirsiseinällä on loistava lämmönvarauskyky, minkä johdosta se varaa itseensä lämpöä. Koska saunassa istutaan lähellä seiniä, tämä tulee erityisen hyvin esille.  Hirsisauna myös kestää hyvin esimerkiksi vuodenaikojen kierron tuomia lämpötilojen ja ilmankosteuden vaihteluja.

Puulan hirsisaunoihin kuuluva hirsimalli on vakiona on massiivihirsi 92 x 160 mm. Lisävalintana voit vaihtaa hirsiseinät lamellihirteen useassa eri koossa. Kaikki hirtemme on hitaasti kasvanutta, tiukkasyistä mäntypuuta.

Tehtaassa tehty valmissauna avaimet käteen

Kaikki hirsi- ja pihasaunamme rakennetaan Kangasniemen tehtaassamme, säältä suojassa täysin valmiiksi hirsirakennuksiksi.  Näin sääolot eivät haittaa rakentamista, materiaalin hukka saadaan minimoitua, laadunvalvonta on tarkkaa ja rakennukset saadaan tuotua mahdollisimman vähillä ajokilometreillä rakennuspaikalle. Tämä tuo asiakkaillemme varmuutta rakennuksen terveellisyydestä, mutta varmistamme näin myös korkean ja tasalaatuisen hirsirakentamisen laadun olemalla ympäristöystävällisiä.

Valmiit hirsisaunat suojataan huolellisesti kuljetusta varten, lastataan ja kuljetetaan erikoiskuljetuksena rakennuspaikalle, jossa sauna nostetaan perustusten päälle ja viimeistellään saunomiskuntoon. Näin pääset vaikka samana iltana saunomaan uudessa hirsisaunassasi.

Rakennamme turvallisesti hirsimökin kehikon tehtaalla, asennamme eristeet (käytämme vain ekologisia eristeitä, emmekä esim suulakepuristettua polystyreeniä) ja pintamateriaalit kuten kattopaneelit ja lattialaudat sisätiloissa, kuten myös mahdolliset hirsimökkien sähköistykset sekä vesikalusteet ja keittiöt tehtaallamme. Me huolehdimme suunnittelusta ja rakentamisesta sinun puolestasi.

Tehtaassa rakennettu hirsisauna avaimet käteen -mallilla on helpoin, vaivattomin ja turvallisin tapa rakentaa sauna pihalle tai vapaa-ajan tontille. Työstämme ja kokoamme turvallisesti hirsisaunan kehikon tehtaalla, asennamme eristeet (käytämme vain ekologisia eristeitä, emmekä esim suulakepuristettua polystyreeniä) ja pintamateriaalit kuten kattopaneelit, lattialaudat, lauteet ja ovet sisätiloissa. Tutustu mallistoomme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittellaan yhdessä tarpeidesi mukainen saunarakennus.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Kuinka voimme auttaa?

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Paikkakunta
* Kuinka voimme auttaa?
Jätä viesti

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Kuinka voimme auttaa?
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?