fbpx

Hirsiaitat

Valmiit hirsiaittamme löydät tältä sivulta.

Lisää säilytystilaa tai nukkumapaikkoja mökille tai pihapiiriin? Puulan valmisaitat ovat ratkaisu.

Hirsiaitta tuo oman kodin tai loma-asunnon pihaan lisää tilaa. Omasta tarpeestasi riippuen Puulan hirrestä valmistetut aitat sopivat tuomaan lisää majoitus- tai säilytystilaa, harrastehuoneiksi, leikkimökeiksi tai vaikka kesäkeittiöksi. Vain taivas on rajana.

Puulan kaikki aitat ovat saatavilla valmisaittoina. Valitse haluamasi aittamalli ja sinne haluamasi lisävarusteet, me rakennamme sen tehtaallamme täysin valmiiksi ja kuljetamme sen valmiina pakettina tontillesi. Asennamme valmisaitan perustusten päälle, viimeistelemme rakennuksen ja homma on sillä selvä.

Valmisaitan hinta löytyy tuote-sivulta. Näet hinnat ja muut yksityiskohdat klikkaamalla valitsemaasi aittaa. Hintamme pitää sisällään mm. hirsiaitan hirsikehikon, vesikaton, lattiamateriaalin, asennuksen ja pystytyksen. Tutustu toimitussisältöömme tarkemmin toimitussisällöt-osioista, mallit löytyvät tältä sivulta alempaa.

Valmiit hirsiaitat ja piha-aitat

Tehtaassa tehty valmisaitta avaimet käteen

Puulan hirsiaitat rakennetaan valmiiksi rakennuksiksi Kangasniemen tehtaassamme, säältä suojassa lämpimissä tiloissa. Näin sääolot eivät haittaa rakentamista, mutta myös materiaalin hukka saadaan minimoitua, laadunvalvonta on tarkkaa ja rakennukset saadaan tuotua mahdollisimman vähillä ajokilometreillä rakennuspaikalle. Tämä tuo asiakkaillemme varmuutta rakennuksen terveellisyydestä, mutta varmistamme näin myös korkean ja tasalaatuisen hirsirakentamisen laadun olemalla ympäristöystävällisiä.

Työstämme hirtemme itse, jonka jälkeen kokoamme rakennuksen kasaan. Kun aitan kehikko on kasassa, asennetaan siihen vesikatto, eristeet ja pintamateriaalit sekä tehdään mahdolliset sähköasennukset, sävytetään tai suojakäsitellään pinnat ja muutenkin viimeistellään rakennus kuljetusta varten. Tämän jälkeen rakennus lastataan ajoneuvon kyytiin ja kuljetetaan tontille, jossa se nostetaan valmiiden perustusten päälle. Tontilla tehdään vielä viimeiset asennukset, ja aitta on asiakkaan käytössä heti pystytyspäivän päätteeksi.

Puulan kaikki hirsirakennukset on saatavilla avaimet käteen -periaatteella. Me huolehdimme suunnittelusta ja rakentamisesta sinun puolestasi.

Tehtaassa rakennettu hirsiaitta tai piha-aitta avaimet käteen -mallilla on helpoin, vaivattomin ja turvallisin tapa rakentaa pihapiirin rakennukset nykypäivän Suomessa. Tutustu mallistoomme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittellaan yhdessä tarpeidesi mukainen aittarakennus.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Kuinka voimme auttaa?

Lähetä meille viesti ja vastaamme siihen niin pian kuin mahdollista!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Paikkakunta
* Kuinka voimme auttaa?
Jätä viesti

Jätä viesti, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

* Nimi
* Sähköposti
* Puhelin
Kuinka voimme auttaa?
Live Chat
Palaute

Auta meitä kehittymään! Jätä meille kehitysideasi.

Miten arvostelisit meidät?