fbpx

Valmisaitat hirrestä - lisää majoitustilaa mökille tai pihalle

Valmis hirsiaitta tuo oman kodin tai loma-asunnon pihaan lisää tilaa. Omasta tarpeestasi riippuen Puulan hirrestä valmistetut aitat sopivat tuomaan lisää majoitus- tai säilytystilaa, harrastehuoneiksi tai vaikka kesäkeittiöksi. Vain taivas on rajana.

Nukkuma-aittaan voit valita haluamasi varustelut: kattovaihtoehtoja löytyy modernin aitan pulpettikatosta perinteisen aitan harjakattoon, ikkunoita pienemmistä isompiin ja hirsivahvuuksia 92 millisestä höylähirrestä eteenpäin.

Puula Hirsitalon kaikki hirsiaitat toimitetaan valmiiksi rakennettuina kokonaisuuksina tehtaaltamme rakennuspaikalle. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi valmisaitan kehikko kasataan valmiiksi, ylä- ja alapohja eristetään, lattia, kattomateriaali, ovet ja ikkunat asennetaan tehtaan sisällä. Valmis nukkuma-aitta tai hirsiaitta tuodaan tehtaan sisältä lastauslaiturille, jossa se lastataan kuljetusajoneuvoon jolla se tuodaan valmiina rakennuksena tontille.

Tontilla valmis hirsiaitta nostetaan rekan nupissa olevalla nosturilla perustusten päälle. Tämän jälkeen valmisaitta viimeistellään muutamassa tunnissa valmiiksi (esimerkiksi terassin ja mahdollisten savupiippujen läpivientien osalta), ja se on käyttövalmis toimituspäivän päätteeksi.

Omatoimisille rakentajille vaihtoehtona on myös puuosatoimitus.

Tutustu hirsiaittamalleihimme alta ja jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta mallista!

Tehtaassa valmiiksi rakennetut hirsiaitat - turvallinen ja ekologinen valinta

Tehtaassa rakennettu valmis hirsiaitta tuo monia etuja verrattuna paikalla rakennettavaan hirsiaittaan

  • Rakentaminen tapahtuu tehtaan sisällä, säältä suojassa. Hirsirakennus tai rakennusmateriaalit eivät missään vaiheessa ole alttiina kosteudelle
  • Materiaalin menekki ja tarvittavat työtunnit on helppo laskea – kun tiedämme, paljonko materiaalia ja aikaa rakennuksen rakentamiseen menee, voimme antaa pitävän ja järkevän hinnan asiakkaalle
  • Laadunvalvonta tehtaalla on erittäin tehokasta ja tarkkaa
  • Rakennuksia voidaan tehtaan puolesta toimittaa turvallisesti ympäri vuoden
  • Ympäristö ja kukkaro kiittävät, kun valmisrakennus voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella tontille. Turha ajo vähenee merkittävästi
  • Nyt voit hankkia valmisrakennuksen kätevästi myös uudella Puula mökkirahoituksella, kysy lisää!

Ekologisesti eristetty ja rakennettu

Puulan hirsirakennukset rakennetaan kestämään aikaa. Ylä- ja alapohjat eristetään ekologisella puukuitueristeellä. Emme myöskään käytä höyrynsulkumuovia hirsirakennustemme ylä- ja alapohjassa, vaan ilmansulkupaperia.

Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että valmisrakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Hae sivustolta

0
Yhdistetään
Odota hetki...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?