Hirsiaitat

Valmiit hirsiaittamme löydät tältä sivulta.

Valmisaitat hirrestä - lisää majoitustilaa mökille tai pihalle

Hirsiaitta tuo oman kodin tai loma-asunnon pihaan lisää tilaa. Omasta tarpeestasi riippuen Puulan hirrestä valmistetut aitat sopivat tuomaan lisää majoitus- tai säilytystilaa, harrastehuoneiksi tai vaikka kesäkeittiöksi. Vain taivas on rajana.

Nukkuma-aittaan voit valita haluamasi varustelut: kattovaihtoehtoja löytyy modernin aitan pulpettikatosta perinteisen aitan harjakattoon, ikkunoita pienemmistä isompiin ja hirsivahvuuksia 92 millisestä höylähirrestä eteenpäin.

Puula Hirsitalon kaikki hirsiaitat toimitetaan valmiiksi rakennettuina kokonaisuuksina tehtaaltamme rakennuspaikalle. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi aitan kehikko kasataan valmiiksi, ylä- ja alapohja eristetään, lattia, kattomateriaali, ovet ja ikkunat asennetaan tehtaan sisällä. Valmis nukkuma-aitta tai hirsiaitta tuodaan tehtaan sisältä lastauslaiturille, jossa se lastataan kuljetusajoneuvoon jolla se tuodaan valmiina rakennuksena tontille.

Tontilla hirsiaitta nostetaan rekan nupissa olevalla nosturilla perustusten päälle. Tämän jälkeen aitta viimeistellään muutamassa tunnissa valmiiksi (esimerkiksi terassin ja mahdollisten savupiippujen läpivientien osalta), ja se on käyttövalmis toimituspäivän päätteeksi.

Omatoimisille rakentajille vaihtoehtona on myös puuosatoimitus.

Tutustu hirsiaittamalleihimme alta ja jätä yhteydenottopyyntö sinua kiinnostavasta mallista!

Tehtaassa valmiiksi rakennetut hirsiaitat - turvallinen ja ekologinen valinta

Tehtaassa rakennettu hirsiaitta tuo monia etuja verrattuna paikalla rakennettavaan hirsiaittaan

  • Rakentaminen tapahtuu tehtaan sisällä, säältä suojassa. Rakennus tai rakennusmateriaalit eivät missään vaiheessa ole alttiina kosteudelle
  • Materiaalin menekki ja tarvittavat työtunnit on helppo laskea – kun tiedämme, paljonko materiaalia ja aikaa rakennuksen rakentamiseen menee, voimme antaa pitävän ja järkevän hinnan asiakkaalle
  • Laadunvalvonta tehtaalla on erittäin tehokasta ja tarkkaa
  • Rakennuksia voidaan tehtaan puolesta toimittaa turvallisesti ympäri vuoden
  • Ympäristö ja kukkaro kiittävät, kun rakennus voidaan toimittaa yhdellä kuljetuksella tontille. Turha ajo vähenee merkittävästi

Ekologisesti eristetty ja rakennettu

Puulan hirsirakennukset rakennetaan kestämään aikaa. Ylä- ja alapohjat eristetämme ekologisella puukuitueristeellä. Emme myöskään käytä höyrynsulkumuovia hirsirakennustemme ylä- ja alapohjassa, vaan ilmansulkupaperia.

Näin hirsiseinien ilmankosteutta tasaavia ominaisuuksia tuetaan vastaavalla eristeellä. Ekologisen eristeen käyttäminen takaa myös sen, että rakennuksemme on eristetty hiilineutraalisti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä helposti alta yhteydenottopyyntö meille. Edustajamme on sinuun yhteydessä ja laskee yksilöidyn hinnan ja omaan tarpeeseesi parhaiten soveltuvan toimituksen.

Valitse rakennus*

Hae sivustolta